Смачна крапка до Шевченківського тижня

Сьогодні учні 6 класу занурилися в гастрономічну історію, готуючи пісний борщ із карасями за рецептом, який любив Тарас Григорович Шевченко.

Кожен із учнів активно долучився до процесу: чистили, нарізали, перемішували та з любов’ю готували страву. А коли борщ був готовий, усі з великим задоволенням поласували цією кулінарною спадщиною.

Цей смачний момент став символічним завершенням Шевченківського тижня в нашій школі. Тепер ми не лише знаємо більше про творчість і життя Кобзаря, а й трохи про його улюблену кухню.

Дякуємо нашим шестикласникам і класному керівнику Денисовець Марії Миколаївні за чудову ініціативу, яка залишила в серцях усіх не лише знання, а й тепло спільної праці!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування